Bio-Peeling Treatment


Een nieuwe huid door een 100% biologische Chinese kruiden therapie binnen 10 dagen. De Bio-Peeling is bij onze schoonheidssalon een groot succes en is onze best verkochte (bio) peeling. De Bio-Peeling is gebaseerd op Chinese kruiden met een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De kruiden van de Bio-Peeling worden eerst verwarmd en dan in de huid gemasseerd. Daarna wordt de huid verrijkt met de werkstof perfluorcarbon die diep in de huid samenwerkt met de kruiden en de huid voorziet van zuurstof dat belangrijk is voor de versnelde celdelingsprocessen die de komende uren plaats gaan vinden. De Bio-Peeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld: 10 dagen in plaats van 28 dagen. Hierdoor wordt het cel metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De Bio-Peeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette huid met mee-eters, grove poriën, acnérosacea, acne littekens, littekens, pigmentvlekken, rimpels en huid-veroudering of een slechte conditie van de huid, slecht doorbloede en rokershuid.


 

Huid problemen intensief aanpakken,

De Bio-Peeling is toepasbaar als eenmalige behandeling of in plaats van uw gewone schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of in kuurverband-3 maal binnen 10 tot 15 dagen afhankelijk van het gewenste doel. De Bio-Peeling behandeling kunt u het beste eenmaal in de 6 weken bijhouden. Vanwege de krachtige werking van de Bio-Peeling is het aan te raden om ook thuis de producten te gebruiken de afgestemd zijn op uw huidtype, zo krijgt u het beste resultaat.

De Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor dames als heren, ook zeer geschikt voor de donkere getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. Behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.


Bio-Peeling Treatment  
Prijs per behandeling € 78,50

Bio-Peeling Treatment Kuur  
Prijs voor 3 behandelingen

3 behandelingen in Max. 2 weken.
€ 210,00

Vraag onze schoonheidsspecialiste voor meer informatie over deze Huidverbeterende behandeling.
 

We hopen u snel te zien bij Schoonheidssalon Puur Tiel.

De schoonheidsspecialiste in Tiel-Passewaaij

Openingstijden

maandag 09:00 – 18:00
dinsdag 09:00 – 21:00
woensdag 09:00 – 21:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00 
zaterdag Gesloten 
zondag Gesloten