Acné


Acné-behandeling is een Specialisatie van schoonheidssalon Puur Tiel en omdat wij hierin gespecialiseerd zijn word de acne-behandeling in de meeste gevallen vergoed door uw zorgverzekering.

Wat is Acné?


Acné is een verzamelnaam van enige, onderling verschillende huidaandoeningen, die alle te herkennen zijn aan het optreden van puistjes.
Acné of puistjes komen het meest voor op de schouders, armen, nek en gezicht en berust op een overmatige productie van talg, waardoor mee-eters ontstaan. In deze verstopte en uitgezette talgkliertjes bevindt zich de bacterie Propionibacterium acnes die prikkelende stoffen produceert en ontstekingsverschijnselen oproept.
Acne begint ongeveer bij het intreden van de puberteit. Mannen hebben, als ze acné hebben, dit vaak veel heftiger dan vrouwen. De overmatige talgproductie wordt namelijk gestimuleerd door de mannelijke hormonen (androgenen).
Meisjes kunnen al rond hun achtste jaar last van puistjes krijgen, jongens meestal pas rond hun veertiende. Hormonen en erfelijke aanleg kunnen een rol spelen. Puistjes zijn meestal het ergst tussen je zestiende en negentiende jaar. Daarna ben je er meestal van af. Maar dat geldt niet voor iedereen: sommige mensen kunnen tot na hun dertigste nog last van "jeugdpuistjes" hebben.


Vraag de schoonheidsspecialiste voor meer informatie over deze Acné-behandelingen.

Wist u trouwens dat Puur Tiel een Specialisatie heeft voor Acné-behandelingen en dat deze in de meeste gevallen vergoed worden door uw zorgverzekeraar?

We hopen u snel te zien bij Schoonheidssalon Puur Tiel.

De schoonheidsspecialiste in Tiel-Passewaaij

Openingstijden

maandag 09:00 – 18:00
dinsdag 09:00 – 21:00
woensdag 09:00 – 21:00
donderdag 09:00 – 18:00
vrijdag 09:00 – 18:00 
zaterdag Gesloten 
zondag Gesloten