Afslanken

Heb jij allerlei crash diëten geprobeerd? Lukt het jou steeds om een paar kilo af te vallen maar als je stopt met je dieet zitten die kilo’s er in een mum van tijd weer aan? Ben je klaar met het jojo-effect? Wil je afvallen zonder honger? Wil je het beste uit jezelf halen?

Ik help jou bij het aanpakken van jouw gewichtsproblemen en leer jou hoe je blijvende gezonde eetgewoonte en een gezonde leefstijl krijgt. Mijn werkwijze is uitsluitend door middel van gezonde en natuurlijke voeding. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie zal ik een aanvulling met supplementen adviseren maar er worden geen afslank producten gebruikt.

De werkwijze van Puur is door niet door middel van een streng dieet, maar door middel van een gezonde eet & leefstijl. Door te leren goed voor jezelf te zorgen door middel van de juiste, gezonde voeding die voldoende verzadiging geeft en waarbij jouw lichaam alle vitaminen en mineralen die nodig zijn binnenkrijgt, en voldoende rust en beweging.

Tijdens het eerste bezoek doorlopen wij samen een vragenlijst om zoveel mogelijk inzicht te krijgen in jou leef en eetpatroon. Ik noteer jouw persoonsgegevens. Ik stel je allerlei vragen over jou huidige eet en leefpatroon, dit om een zo goed mogelijk inzicht te krijgen in jou huidige eet en leefpatroon en hierdoor het advies zo goed mogelijk personaliseren. Verder doen wij diverse metingen zoals lengte, gewicht, vetpercentage, visceraal vet, BMI etc. Aan de hand van de metingen en uw persoonlijke verhaal ga ik aan de slag om een gepersonaliseerd voedingsplan te maken, met desgewenst een menu op maat en een daarbij horend boodschappenlijstje.

In de vervolgafspraken bespreken we de eventuele knelpunten en de resultaten en zo nodig passen we dingen aan. Tijdens iedere afspraak zullen er nieuwe metingen plaats vinden om te kijken hoe het gaat. Uiteindelijk is het de bedoeling dat je straks zelf de juiste keuzes in gezond eten en bewegen kunt maken om voor een optimaal, gezond gewicht en optimale gezondheid.

Let op: Wij behandelen alleen mensen vanaf 18 jaar, zonder relevante medische problemen.

Tarieven

Eerste bezoek
€ 98

Intake, metingen, voedingsplan

€ 98
Vervolg bezoek
€ 35

Metingen, bespreken resultaten, bijstellen plan.

€ 35