Couperose

Couperose behandelen met Diathermie

Couperose is een toename van kleine bloedvaatjes in het gezicht, meestal vind je couperose op de wangen en neus. Het zijn verwijde en gesprongen kleine bloedvaatjes, ten gevolge van vaatwand-verslapping.  Het lijkt op een netwerk van rode draadjes net onder het huidoppervlak. Grote temperatuurschommelingen kunnen couperose verergeren, maar ook bepaalde voedingsmiddelen zoals koffie, alcohol en pittige kruiden kunnen een negatieve invloed hebben.

Couperose voor en na

De Couperose wordt verwijderd met Diathermie [hoogfrequente wisselstroom], met een klein naaldje worden de kleine bloedvaatjes dicht gebrand. Afhankelijk van het te behandelen gebied zullen er meestal een aantal behandelingen nodig zijn. We behandelen meestal 15 minuten per keer. Na de behandeling ontstaat er een tijdelijke roodheid met soms een lichte zwelling. Enkele dagen erna ontstaan er kleine korstjes. Pas als deze korstjes ervan afgevallen zijn is het resultaat zichtbaar. Na de behandeling dient men voorzichtig om te gaan met zonlicht en temperatuur verschillen. We passen deze behandeling het liefst toe als de buiten temperatuur stabiel is tussen de 8 en 20 graden om te voorkomen dat er te veel druk op de te behandelde vaatjes komt en we de behandeling voor niets hebben gedaan.

Diathermie wordt vooral toegepast bij:

  • Kleine gesprongen bloedvaatjes in het gezicht
  • 'Spinnetjes'; dit zijn kleine rode vlekjes met adertjes

RESULAAT:
In de meeste gevallen is resultaat al direct zichtbaar

NABEHANDELING:

Thuis wordt het gebruik van de Neoderma blue blood gel of het Apaline serum aangeraden om de huid te kalmeren en herstellen, de vaatjes te verstevigen en de vorming van nieuwe couperose tegen te gaan.

Couperose
€ 22,00

Prijs per behandeling

€ 22,00
The doctor-cosmetologist makes the procedure treatment of Couperose of the facial skin of a beautiful, young woman in a beauty salon.Cosmetology and professional skin care.

Couperose

Gorgeous, young, blue-eyed woman  is touching the clean, soft skin of own armpit. Pure woman's beauty. Facial and skin treatment, cosmetology, beauty technologies and armpit epilation.

Steelwratjes

Autumn photo of a beautiful girl

Bloedblaasjes