Power lift treatment

Vermoeide, verslapte en slecht doorbloede huid

Een regenererende behandeling, bestaande uit de nieuwste peptiden, appelstamcellen en het zeer effectieve diamanten parelextract. De Power Lift Treatment gaat alle zichtbare tekenen van huidveroudering tegen. De huid en gezichtscontouren worden ‘gelift’ en fijne lijntjes en rimpels worden vervaagd. Deze behandeling geeft het gelaat direct een jeugdige uitstraling en geeft de huid haar vitaliteit, volume en natural glow terug. Deze behandeling sluit perfect aan op de Power Lift verzorgingslijn en is uitstekend te combineren met de Bio-Peeling Treatment.

Geef uw huid een Power-lift en ontdek de Power Lift-treatment.

De geavanceerde liftende power-lijn is samengesteld uit innovatieve multi-active bestanddelen en diamantextract. Deze herstellen fijne lijntjes en rimpels en zorgen voor een soepele huid en diens vitaliteit.

De belangrijkste ingrediënten zijn:

STAMCELLEN afkomstig van een zeldzame Zwitserse appel die het huidverouderingsproces aanzienlijk vertraagt, rimpels vermindert en het DNA herstelt.

DIAMANTEXTRACT is de meest waardevolle edelsteen ooit in de strijd tegen het verouderingsproces met licht reflecterende deeltjes. Het zorgt dat de huid comfortabel en zijdezacht aanvoelt en een frisse uitstraling krijgt, krachtig als een diamant.

GEKLEURDE PARELS natuurlijke reflecterende mineraalextracten vangen het licht op waardoor de huid een liftend effect krijgt en een stralende en egale teint.

Buiten deze belangrijkste nieuwe ingrediënten bevat de Intelligence Advanced Power Lift lijn Teunisbloemolie, Orchideeën extract, Plantaardige Ceramiden, Ginko Biloba, Sheaboter, Zeewier en Algenextract.

Power Lift Treatment
€ 86,35

Prijs per behandeling

€ 86,35

Vraag onze schoonheidsspecialiste voor meer informatie over deze huid verbeterende behandeling.

We hopen u snel te zien bij Schoonheidssalon Puur Tiel.

De schoonheidsspecialiste in Tiel

Portrait of charming blond woman of middle-aged smiling in glasses

Breath of life

Mature Woman having relaxing head and face massage

Bindweefselmassage

beautiful woman relaxing with herbal face mask

Bio-peeling

Beauty portrait of a woman stroking her skin

Power lift treatment