Steelwratjes

Steelwratjes behandelen met Diathermie.

Een steelwratje, ook wel een fibroom of wild vlees genoemd, is een gesteelde goedaardige uitstulping van de huid. Steelwratjes hebben meestal dezelfde kleur als de huid en worden op den duur iets donkerder van kleur. Steelwratjes komen vooral voor op plaatsen als de oksels, liezen en de hals of nek.

Het ontstaan van steelwratjes.
In tegenstelling tot gewone wratten ontstaan steelwratjes niet door een virus. De oorzaak van het ontstaan van steelwratjes nog niet helemaal duidelijk maar het lijkt wrijving van de huid een belangrijke rol speelt. De wrijving bestaat bijvoorbeeld bij het dragen van kleding maar steelwratjes worden ook in verband gebracht met scheren.

Diathermie: wordt een klein naaldje in het steeltje gebracht waardoor hoogfrequente wisselstroom wordt geleid die warmte opwekt.

Bij Puur Tiel behandelen wij steelwratjes met Diathermie. Dit is een uiterst effectieve methode die het lichaam aanzet om de steelwrat op een natuurlijke wijze af te voeren. Bij Diathermie wordt een klein naaldje in het steeltje gebracht waardoor hoogfrequente wisselstroom wordt geleid die warmte opwekt. Door deze warmte wordt de bloedtoevoer naar het steelwratje vernauwd. Bij grotere steelwratjes wordt deze handeling herhaald. Het resultaat is dat het steelwratje afgestoten zal worden door het lichaam. Dit gebeurt meestal binnen enkele dagen na de behandeling.

Steelwratjes
€ 22,00

Prijs per behandeling

€ 22,00
The doctor-cosmetologist makes the procedure treatment of Couperose of the facial skin of a beautiful, young woman in a beauty salon.Cosmetology and professional skin care.

Couperose

Gorgeous, young, blue-eyed woman  is touching the clean, soft skin of own armpit. Pure woman's beauty. Facial and skin treatment, cosmetology, beauty technologies and armpit epilation.

Steelwratjes

Autumn photo of a beautiful girl

Bloedblaasjes