Blend of diathermie

Wat is elektrisch ontharen?
Bij elektrisch ontharen wordt met behulp van een naald de voedingsbodem van een haar vernietigd. Een op de haardikte afgestemde naald wordt langs de haar in het haarzakje geschoven. Vervolgens wordt er d.m.v. wisselstroom (diathermie methode) warmte in de haarschacht geproduceerd, door de warmte die ontstaatword de voedingsbodem van de haar vernietigd. Bij de blendmethode wordt er wisselstroom en gelijkstroom gelijktijdig gebruikt, met deze methode kunnen we op een lagere frequentie werken waardoor de behandeling iets minder pijnlijk zal zijn. Bij de Blend methode word als de haar heeft los gelaten nog 2 sec. na geloogd waardoor ook de omgeving word vernietigd.
Komen de haren nooit meer terug?
Onze haren hebben drie groeifases. De anagene fase (groeifase), de katagene fase (rust fase) en de telogene fase (uitval fase). In welke fase een haar zich bevind kunnen we aan de oppervlakte helaas niet zien. Alleen de haren in de groeifase die zijn verbonden met de voedingsbodem en zullen volledig worden vernietigd en niet meer terug komen. De haren in de rust en uitval fase zullen  weer terug komen. De nieuwe haar die nu terugkomt is een nieuwe haar, dus in de groeifase en zal de volgende keer dus wel definitief worden verwijderd.
Voor wie is electrisch ontharen geschikt?
Elke haarsoort en haarkleur is met elektrisch ontharen te verwijderen. In principe kan elke haar elektrisch behandeld worden behalve op de neus.Het meest word electrisch ontharen toegepast in het gelaat en de hals.Door dat electrisch ontharen haar voor haar gaat zijn hele grote gebieden op het lichaam geen optie voor deze techniek. Waneer mag u niet deze methode behandeld worden?
Elektrisch ontharen is niet geschikt voor mensen die in de afgelopen 5 jaar kanker hebben gehad,huidkanker op de te behandelen plaats hebben gehad,  die een pacemaker dragen, metalen platen in het lichaam hebben, epilepsie hebben of zwanger zijn.Bij twijfel is het raadzaam om even contact met u arts op te nemen.
Hoeveel behandelingen zijn er nodig?
Hoeveel behandelingen u nodig heeft is moeilijk te voorspellen, dit is afhankelijk van de groote van het behandellen gebied, de hoeveelheid haar en in welke fase de haren zich bevinden. Als het resultaat naar wens is is het meestal aan te raden eens per jaar een behandeling voor het onderhoud te herhalen. Tijdens de behandeling mag u thuis  niet meer ontharen met de pincet, hars, epileerapparaat of een touwtje, storend zichtbare haren mag u knippen.
Is een behandeling pijnlijk?
Tijdens de behandeling zult ontsaat warmte ontwikkeling die niet altijd even prettig is. We stellen apparaat zo af dat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de behandeling. Gelijk na de behandeling wordt het gebied verzacht met speciale kalmerende gel.
Waar moet u rekening mee houden na de behandeling?
De eerste 24 uur mag u niet in de zon of onder de zonnebank om pigmentvlekken te voorkomen. Gebruik liever ook geen make-up. Sauna en zwemmen wordt eveneens de eerste 24 uur ontraden i.v.m. infectiegevaar.
Kom ik in aanmerking voor vergoeding?
Alleen bij overbeharing in het gezicht komt u als u aanvullend verzekerd bent en een verwijzing heeft van uw arts komt u voor vergoeding in aanmerking. Informeer om teleurstelling te voorkomen eerst bij u zorgverzekeraar.
Welke risico’s zijn er bij elektrisch ontharen?
In zeldzame gevallen kan er pigmentverkleuring of wat littekenweefsel ontstaan na de behandeling. Over het algemeen verdwijnt dit vanzelf zonder aanvullende behandeling.Als het een en ander niet duidelijk is neemt u gerust contact met ons op of maak een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.
Behandeling per 15 minuten.       € 20,-
Behandeling per 30 minuten.       € 35,-
Young woman in the garden with arm up.

Definitief ontharen

The doctor-cosmetologist makes the procedure treatment of Couperose of the facial skin of a beautiful, young woman in a beauty salon.Cosmetology and professional skin care.

Couperose

Gorgeous, young, blue-eyed woman  is touching the clean, soft skin of own armpit. Pure woman's beauty. Facial and skin treatment, cosmetology, beauty technologies and armpit epilation.

Steelwratjes

Autumn photo of a beautiful girl

Bloedblaasjes